Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Οι Blancos άφησαν κλίμα ελπίδας και πίστης στο Athens School Festival

Οι Blancos άφησαν κλίμα ελπίδας και ...πίστης στο Athens School Festival και με οδηγό τον Θεό είναι μόνο η αρχή τους

Πότε ξεκινήσατε την εμφάνιση και πώς αισθανθήκατε στην σκηνή?
JGard: Βγήκαμε δεύτεροι στη σκηνή με τους και κατευθείαν μπήκαμε με πολύ ενέργεια. Δεν είχαμε καθόλου άγχος και επικοινωνούσαμε συνέχεια με το κοινό το οποίο συμμετείχε σε όλα τα κομμάτια πολύ δυναμικά. 

Στο πρώτο σας Athens School Festival σας υποστήριξε το σχολείο και ποιοί άλλοι?
JGard: Δε μας υποστήριξε κάποιος θεσμός. Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους μας τους φίλους και γνωστούς που ήρθαν οι όποιοι πραγματικά μας στήριξαν κ μας στηρίζουν πάντα. 

Ποιά κομμάτια είπατε και τί είδος ήταν?
JGard: Είπαμε τέσσερα κομμάτια και ήταν όλα εξίσου δυναμικά. Θέλαμε να δείξουμε οτι είμαστε νέα και μοντέρνα παιδιά με ιδιαίτερο στυλ μουσικής που έχουμε όμως να περάσουμε κ ένα ακόμα πιο ιδιαίτερο μήνυμα. Το πρώτο μιλούσε για την ελπίδα που αντλούμε, το δεύτερο για την ανάγκη που έχουμε να ζητάμε το Θεό κάθε μέρα στη ζωή μας, το τρίτο για το οτι ο κάθε ένας αξίζει να πιστεύει πως είναι ξεχωριστός και όμορφος,-η και το τελευταίο ηταν το "Ευγνώμων". (Είναι ένα κομμάτι ευγνωμοσύνης απέναντι στο Θεό για οτι έχουμε και κάνουμε στη ζωή μας)

Οι στίχοι που αναφέρουν τον Ιησού, ειδικά στο "Ευγνώμων", τί αντιδράσεις ή απορίες δημιούργησαν?
JGard: Δημιουργήσαμε γενικότερα ένα κλίμα θετικότητας και ελπίδας, κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις σημερινές καταστάσεις, κ αυτό ήταν που έκανε ιδιαίτερη τη βραδιά.
 Οι αντιδράσεις που εισπράξαμε ήταν όλες θετικές, αλλά και ο προβληματισμός που σίγουρα θέσαμε σε πολλά άτομα πιστεύω, αποτελεί ένα σπόρο που στην ώρα του θα καρποφορήσει.

Περίγραψέ μας πώς αισθάνεσαι?
JGard: Αισθάνομαι πως εφόσον συνεχίσουμε να έχουμε μοναδικό οδηγό μας το Θεό, θα πάρουμε πολλές νίκες. Αυτή είναι μόνο η αρχή.

https://soundcloud.com/jgardelis/
https://www.facebook.com/jgardelis 
http://theblancosworld.tumblr.com/post/134415909907/changing-the-game-jgards-biography-written

Ν.Σ. 18/01/2016 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου